Hari Lahir...


Pejam celik...pejam celik dah bertambah setahun lagi umur aku. Morning2 lagi my wife dah bagi present bithday kat hubby di nie...satu box yang berwarna merah dan satu keping kad birthday dari dia...terima kasih ayang kerana sentiasa mengingati hari lahir 'abah' yang pelupa ini...hehehe!
Member nak celebrate kat Secret Recipes t/hari nanti...tank kiyu! my frenk...

1 comment:

zuki said...

mu try masuk rhm2u.com, guna username sm002987 password 01217w pah tu click kat placement list, ok.

satu lagi cuba tgk web ni

http://mpower2u.com/?b=mzuki98

cuba try tgk

Post a Comment