Streamy Oh streamyx...

Masalah lagi...nie dah masuk dua hari streamyx kat umah aku dak boleh di connect...ntah apa punya penyakit.

Bil bayar bulan bulan...nak pergi tanya dia orang pun tak sempat lagi. Besuk arrr...

Dulu bila aku tanya kenapa...dia orang cakap maybe password aku orang lain guna. Aku tukar yang baru...ok semuanya. Tak kan lah kali nie pun kena tukar password lagi...tak sampai setahun kena tukar berbelas belas kali password naya aku dibuatnya...at last ntah apa passwird aku nak letak...

1 comment:

kujie said...

tu streamyz dah jadi Snailmyx...ni masalah biasa jer ni selalu jadi. Bila pc kita off secara tiba-tiba, mcm tak de lektrik, memang kadang-kadang akan ada masalah nak connect, kena cal service dept, dia org akan ajar cara2 nk refresh.

Post a Comment