Pagi aku pergi ke pejabat en. zuki. Hari nie ada site meeting utk 2 projek YIK aku tu. Aku call Ustaz Kadir nak confirm tapi tak jadi ari nie...sebab dia ada appointment dengan doktor pakar kat hospital. Dia bagi tarikh baru...hari ahad depan!

Saiful call aku, hari nie kena pergi felda Perasu. Hampir 100 kilometer dari bandar KB. Aku kesana sebab nak check masjid kat sana. Macam biasa arrr...Tuanku nak pergi solat Jumaat kat sana.Singgah ambik 2 pekerja untuk dibawa kesana.

Masa dalam kereta, aku rasa semacam ajer...tapi aku buat derk ajer! Singgah makan kat felda Paloh. Masa kat sini saiful bagitau...rasa kurang selesa tadi sebab dia. Perut dia kembung...apa lagi...keluar 'gas' ler tuuu. Patutr lah dia bukak cermin keter dia....ceh! tak senonoh betul kau nie! Masa balik pun macam tu jugak...cesweges betul punya member...

2 comments:

Jie said...

Salam,
blog sy dh kena hacking..semua blogs ilang...skrg ni dok penempatan sementara..tunggu apa tindakan Blogger..dah buat report.
Akaun gmail pun invalid...tak pasti mcm mana....cuma bertenang..:p

zouls said...

ha'ah...nak masuk tak dapat nie...hari nie baru dapat online kat umah. Line dah OK...yahoooo!!!

sapa lah yang dengki khianat tuu...sabar ajer lah Ku..!

Post a Comment