Sibuk banget!

Dalam minggu nie,banyak task yang perlu diberesi. Ada dua main event yang aku perlu selesaikan. Satu kena hantar semua report ke MTPNK pada ari nie jugak dan satu lagi kena attend GM meeting dengan wakil MVSB yaitu en. Zuziri dan juga Mr. Chang selama 2 hari berturut turut kat salah sebuah hotel kat sini. Kedua duanya bertindan tarikh.Ayyyoo..yo mcm mana mahu buat nih! Sibaik untuk report tu aku boleh pass ke member aku untuk dia uruskan...thanks Wan!

GM meeting nie mengambil masa 2 hari yaitu semalam dan tamat pada mlm nie yang mengandungi 3 stage discussion dengan orang MVSB dan satu lawatan ke tapak projek.Pukul 2 nanti ada final discussion dengan dia orang dan pada 28 Nov. nanti adalah kemuncaknya dimana pihak kami kena present dihadapan board MVSB di Menara Maybank kat KL...projek nya...biarlah rahsia dahulu!

Agenda ari nie...pukul 9 pagi nanti semua gm kena hadir ke tapak projek bersama sama dengan Pengarah MVSB dan juga JHNK.Buat lawatan ke tapak projek. Lunch kat KB and then final discussion dengan dia orang!

We hope,we can get that grant by the end of this year...amin!

No comments:

Post a Comment