Line kena 'bar'

Hmm...line tepon kat umah dah kena 'bar'... nie lar akibatnya kalau buat kerja bertangguh. Lepas besok, besok...2x at last kena potong, baru padan muka aku!!!
Betul lar kata orang dulu dulu...kerja bertangguh nie tak kan menjadi! Saya biasanya bayar bil2 secara online...bila dah jadi macam nie terpaksalah 'menumpang' pc umah abang...termasuklah update blog nie!
Pada 27 Nov. nanti group saya akan turun ke KL, buat final present untuk paper work kat menara Maybank. Sekiranya aku ada kelapangan masa, terasa juga nak jumpa member2 blogger aku nie, terutama tipah and the gang dan adlee yang study kat UIAM tu atau pada mana mana yang ada kelapangan tu boleh lah joint sekali... boleh ker nie

1 comment:

Olivia said...

Keep up the good work.

Post a Comment