Ada Lagi Larrr..!!!

Seingat aku,dah sebulan aku tak update blog aku...nak kata busy tak lah sebusy PM, nak kata malas tak lah semalas MJ (MJ tu malas ke?) tapi aku 'patah jari'... Dalam sebulan aku bertapa mcm2 benda aku lakukan dan diperlakukan (aku nie duit ke?) Antara nya:

1) Aku dah setup beskal baru...hu,hu,huuu
2) Pestime aku main futsal kat kg. aku...main 10 minit ajer! semput mcm kejar biawak..!!!
3) Aku hilang partner main bowling, dia dapat kerja ngan gomen.
4) Aku sambung hobi lama aku...memancing!!!

Pada semua, terima kasih ajer lah kerana masih sudi lagi dok baca blog aku nie, terutama pada Kujie...ada ker patut, dia kata aku nie jadi pengantin baru... masin mulut kau, merasa lah aku naik pelamin lagi...amin! PEDEPEK!!!...adussss!

1 comment:

Jie said...

Akhirnya ada juga entry terbaru....

owhhh..jari patah..dah baik jari tu..kena la " senam jari" selalu ketuk keyboard...:)

Post a Comment