Meeting

Buat meeting pasal race pada 11hb hadapan kat Satay Jawa Jln. Bayam. 
Minta hadir pukul 10 mlm...yang tepati masa hanya Mizu, yang lain lain pukul 11mlm baru nampak batang hidung...

Agenda utama pasal hari race day...untuk persediaan tu kita tak runsing sangat,kita dah prepare. Aku bimbang masa hari rce day tu jadi kelam kabut...malu kelab dibuatnya!!!

Pukul 1.00am baru selesai. 

Balik sampai rumah,naik simpan barang pastu turun bawah pergi minum kat gerai. Sambil makan sambil layan movie kat channel Star Movie...The Hill Have Eye II, genre thriller!

Pukul 3.00am baru selesai...gilak!

Masuk tidur pukul 4.00am...

3 comments:

Jie said...

pastu bangun tido kul 11...hehehehe

CIKGU PANJI said...

pokcik baguih...dia bangun semayang subuh dulu.

pokcik a.k.a zouls said...

...TGNA kata solat itu ibarat makan nasi,sibuk setara mana pun kita tetap makan nasi hatta sambil berdiri,dlm keter atau atas kapal...kalau tak kebulur weyyy...!!!

Post a Comment