Tip:How to search/downpad mp3 for free

Tip ini pokcik tujukan kepada mereka mereka yang gemar download mp3 dari internet tapi tak tahu macam mana dan yang penting ianya...FREEEEE!!!! ulang sekali lagi....FREEEEE!!!! hehehehe....

Senang ajer...cuma type kan code nie dalam ruangan search kat mana mana browser...pokcik selalu guna google, orang tak tahu lah...terpulang kepada masing masing. ini code dia:
intitle:"index of" (mp3) muse ---> ko orang taruk lah nama artis yang ko orang minat kat sini...contoh muse
pastu tekan ler butang ENTER...tu pun nak cakap jugak ker?

Pokcik selalu guna cara nie...menjadik tauuu....selamat mencuba!!!


1 comment:

---> kelat said...

pokcikkkkkkkkkk... 3 kali kelat try... apsal x mjadikkkkkkk??? huhuhu...

Post a Comment